- 0 Like
- 0 / 5
- Cuisine: Bucatarie Internationala
- Difficulty: Easy
- 24
-
Timp de preparare10 minute
-
Timp de gatire5 minute
-
Servire4
Hummusul este una dintre acele rețete care te cuceresc prin simplitate.
Din câteva ingrediente de bază și un robot de bucătărie, obții o pastă fină, aromată, sățioasă și perfectă pentru orice moment al zilei.
Ingredients
Ingrediente pentru hummus
Directions
Este sănătos, versatil și atât de ușor de preparat încât, odată ce îl faci acasă, nu vei mai cumpăra niciodată din magazin. Eu l-aș putea mânca zilnic fără să mă plictisesc.
Mod de preparare. Puneți năutul în robotul de bucătărie împreună cu pasta de susan, uleiul de măsline, usturoiul, zeama de lămâie, sarea și piperul si cuburile de gheata. Mixați până obțineți o pastă fină.
Dacă humusul iese prea dens, adăugați puțin din lichidul din cutia de năut. Consistența finală trebuie să fie asemănătoare unei smântâni groase - cremoasă, aerată și ușor tartinabilă. Și… cam atât. Humusul este gata în câteva minute și se servește cel mai bine cu lipie proaspătă.
Poate ti-ar placea si
Hummus
Ingredients
Ingrediente pentru hummus
Follow The Directions
Este sănătos, versatil și atât de ușor de preparat încât, odată ce îl faci acasă, nu vei mai cumpăra niciodată din magazin. Eu l-aș putea mânca zilnic fără să mă plictisesc.
Mod de preparare. Puneți năutul în robotul de bucătărie împreună cu pasta de susan, uleiul de măsline, usturoiul, zeama de lămâie, sarea și piperul si cuburile de gheata. Mixați până obțineți o pastă fină.
Dacă humusul iese prea dens, adăugați puțin din lichidul din cutia de năut. Consistența finală trebuie să fie asemănătoare unei smântâni groase - cremoasă, aerată și ușor tartinabilă. Și… cam atât. Humusul este gata în câteva minute și se servește cel mai bine cu lipie proaspătă.


Leave a Review